Grunde til salg

Skelbakken II, III og IV er tæt på byen, men også tæt på naturen.

Grunde til salg

Byggegrundene på Skelbakken er placeret i Hjallerups østlige del - tæt på skole og idrætscenter. Skelbakkens infrastruktur er baseret på de bløde trafikanter. Børn kan sikkert cykle og gå til skole og fritidsaktiviteter via områdets stisystemer.  

Ny udstykning: Østermarken 

Østermarken/Skelbakken IV - ny udstykning

Udstykningen Skelbakken IV består af i alt 47 grunde, som nu udbydes til salg. Grundarealet varierer, dog har de fleste grunde et areal på omkring 1000 m2.

Østermarken/Skelbakken IV er placeret i et let kuperet terræn med den højeste del mod Nordøst og den laveste del er tættest på Hjallerup by. Udstykningen er placeret lige nord for Skelbakken III, tæt ved Hjallerup Kirke.

Læs mere her – linkes til Østermarken / Skelbakken IV

Skelbakken III - 2 ledige grunde til salg

Udstykningen Skelbakken III består af i alt 13 grunde.

Skelbakken III er placeret i et let kuperet terræn med den højeste del mod Nordøst og den laveste del er tættest på Hjallerup by. Udstykningen er placeret lige nord for Skelbakken II og øst for Højen. Skelbakken III får både tilkørsel via Østermarken og Skelbakken.

Læs mere her

Skelbakken II - Udsolgt

Udstykningen Skelbakken II består af i alt 47 grunde.

Skelbakken II er placeret i et let kuperet terræn med den højeste del mod Nordøst og den laveste del er tættest på Hjallerup by. I området er der også planlagt et grønt område, hvor der er etableret en kælkebakke, sø og legeplads, der inviterer familien til leg og aktivitet.

De fleste, der har købt grunde på Skelbakken II og III,  er småbørnsfamilier som vælger Skelbakken på grund af beliggenheden og hensynet til de bløde trafikanter.

Kontakt

Kontakt
For fremvisning eller mere information om området og grundene, kan du kontakte Jan: 5217 3720 eller Peter: 8177 0544

Kontakt os

Sponsorer: