Skole og fritid i Hjallerup

Tryghed og fællesskab

Skole og fritid i Hjallerup

Skelbakken II er placeret ganske få hundrede meter fra Hjallerup Skole. Børnene kan trygt og let færdes af de asfalterede stisystemer gennem boligområderne øst for skole- og fritidsområdet i Hjallerup. Det tager ganske få minutter at komme til skole og til sine fritidsaktiviteter.

Skole - og fritidsordning

Skolen er en tresporet skole under Brønderslev Kommune med ca. 650 elever. Skolen tilbyder undervisning fra o - 9. klasse. Fritidsordning er placeret samme sted. Fritidsordningen er aldersopdelt og har gode faciliteter for alle aldre.

Læs mere om skolen her.

Hjallerup Idrætscenter

I Hjallerup findes der fritidsaktiviteter for enhver smag, og især sportslige aktiviteter har gode forhold i Hjallerup Idrætscenter. Her er der svømmehal, to idrætshaller (en tredje multihal er planlagt), fitnescenter, cafeteria og mødelokaler. Idrætscenteret er placeret umiddelbart over for skolen og børnene kan trygt gå fra fritidsordning til idrætscenteret.

Læs mere om Hjallerup Idrætscenter

Et rigt foreningsliv

I fritiden er der rig mulighed for at skabe sig et aktivt liv. Foreningslivet tilbyder mange muligheder inden for bl.a. ridning, gymnastik, FDF, De grønne Pigespejdere, musik, billard, bordtennis, løb. Du kan læse mere om de mange foreninger i Hjallerup på hjemmesiden hjallerup.info.

 

 

Sponsorer: